Eli bongasin kirjainhaasteen täältä. Pakko oli nyt tätäkin kokeilla, vaikka kirjain on aikast hankala. Eli siis  kymmenen sanaa, jotka alkavat kirjaimella N:

Nuppineula. Tarpeellisia monessa paikassa, mutta neulatyyny yleensä hukassa. lisäksi tuppaavat pyörimään milloin minnekkin. Ja kuten aikasemmasta postauksesta huomaa, myös tiiviit lankakerät pääsevät välillä neulatyynyiksi.

Nitoja. Tarpeellinen väline, kun yrittää saada opiskeluun liittyvät paperit pysymään jotenkin edes järjestyksessä.

Nenäliina. Mihin joutuisinkaan ilman niitä. Elämän pienet ja isot karikot tuntuvat aina osuvan juuri minun reitilleni, joten nenäliinat ovat usein tarpeen.

Niska. Aina jumissa. Liikaa tietokonetta, liikaa käsitöitä ja liikaa askartelua. Eikä tunnut edes jumppa enää auttavan.

Närästys. Pitkäaikainen kumppani, joka muistuttaa olemassaolostaan mitä ikävimissä tilanteissa.

Naisellinen. Sellainen yritän olla, vaikkei se aina ihan onnistukaan. (mitä vikaa on remppavaatteissa, meikittömässä naamassa ja päätämyöten litistyneissä hiuksissa?)

Nuoruus. Se on ohitettu, mutta nyt olen vielä nuori aikuinen. Sitä on vaan välillä vaikeaa muistaa perheen, koulun, kodinhoidon ja pätkätöiden ristiaallokossa. Onneksi on viime aikoina pitänyt hidastaa vauhtia, joten on muistanut olevansa nuori.

Nuuskamuikkunen. Ollappa yhtä vapaa. Kalastella joen partaalla ja sitten keitellä kalakeittoa nuotion äärellä.

Nousiainen. tai siis tarkemmin se huoltoaseman siinä vt. 8:n varrella. Tuttu monilta reissuilta, jotka ovat suuntautuneet kotikonnuille sekä Turkuun suuntautuneiden työreissujen pohjalta.

Nöyhtä. Villalangasta sitä lähtee oikein urakalla, kun sitä kerii vyyhteeltä keräksi. Nytkin housut vaaleanpunaisen nöyhdän peitossa.

Haasteen laitan eteenpäin niin, että kommentoimalla blogiani, saat minulta kirjaimen.

Nyt myös kuva, joka on jo pitkään pitänyt ilmestyä tänne. Seinän vierustalla kukkiva syyshortensia, josta mehiläiset ovat erittäin innoissan. Pesuhuoneenkin puolelle kuuluu tasainen surina.

164881.jpg