Ilmoittauduin minäkin mukaan Fufoiluihin. Tarkoituksena on siis selättää niitä kaappien ja laatikoiden perukoille ufoutuneita neuleita. Vaatehuoneremonttia aloiteltaessa epäilin, että sieltäkin saattaisi jotain keskeneräistä löytyä. Olin väärässä :-) Olohuoneen rahi on kuitenkin syönyt sisäänsä heinäkuussa 2007 aloitetun Print O' the Wave-huivin, josta puuttuu 2/3 reunuksesta... Samasta jemmasta löytyy myös kahdet kirjoneulelapaset(ravlink) keskeneräisinä ja muutamat sukat. Novitan Bambusta aloittamani Lotus Blossom Tank koki jo purkutuomion. Uusi aloitus pienmmillä puikoilla jossain vaiheessa. Puuvillalankojen tuhoamiseksi olen aloittanut myös Easy Ripple Afganin. Valmiina on tällä hetkellä 25 cm, joten hiukan vielä vaatii työtä. Kesken on siis yhteensä kuusi neuletyötä. Ei kun siis seitsemän. Kuopuksen uusi Aviatrix(ravlink) on odotellut lankojen päättelijää ja napin ompelijaa jo kohta kolme viikkoa. Kesken olevia ristipistotöitä ei sitten lasketakaan :-)

Toivottavasti tällainen tempaus saisi hieman neuleinnostusta lisääntymään ja sitä myöten edes huivin valmiiksi. Siitä on tulossa ihana, enkä oikein ymmärrä mikä tekemisessä tökkii.

Vaatehuoneremontti on tuonut tullessaan myös positiivisia asioita. Olemme muuttaneet tähän taloon kaksi vuotta sitten. Koska muutto tapahtui silloin appivanhempien kanssa päittäin talosta taloon, tavaroita tuli ladottua silloin mitä ihmeellisimpiin paikkoihin väliaikaisesti. Minulla tuo väliaikainen on joissakin tapauksissa tarkoittanut kahta vuotta :-)

Olen käynyt tavaroita läpi harkiten. Eri tavoilla kierrätettäväksi (uusiokäyttöön mm. kestovaippoihin ja siivoukseen, kirppiksille ja lahjoitettavaksi) on päätynyt tähän mennessä yli jätesäkillinen tavaraa. Lisää tulee vielä, kun käyn pinoja läpi. Onpahan niiden omien tavaroidenkin joukosta löytynyt aarteita, joita ei muistanut omistavansa. Eräs aarre, jonka olemme saaneet tuttavan tuttavalta kierrätettävien lasten vaatteiden ja tavaroiden joukossa on Tampellan Mikko-kankaiset verhot. Linkin kuvassa on sitä "toista" väriä ja meillä on sitä toista. Paljon kirkkaampaa. 30-vuotta vanhaa kangasta ja on aivan uuden veroiset. Minkäänlaisia haalistumia ei verhoista löydy. Kuopus saa ne verhot omaan huoneeseensa, kunhan sellainen valmistuu/vapautuu. En ole millään tavalla retro-kuoseista pitävä ihminen, mutta nuo ovat söpöt.