Fufoilun tiimoilta on edistytty ja menty hieman takapakkia. Baudelaire-sukat kokivat purkutuomion, koska ympärysmitta ei sittenkään ollut riittävä :-( Ekat sukat samaan aikaan tehtynä ja yli kantapään jo. Kirpaisi kerran. Print O' the Wave on edistynyt hyvin. Reunuksessa ollan jo yli puolen välin. Sen suhteen on kyllä otettu hieman takapakkiakin. Kuopus on lähtenyt liikkeelle ja aiheuttaa äidille silloin tällöin pieniä spurtteja. Pleikkarin ohjaimen johto oli tulilinjalla ja sitä pelastamaan lähteissä tartuin väärään päähän puikkoa. Lopputuloksena nostelin 170 silmukkaa uudelleen puikolle. Merinosilkki-langan ja metallipuikon yhdistelmällä se oli aika pitkä projekti...

Moni on viime aikoina neulonut Springtime swirliä(ravlink). Itsekin olen siihen ilmoittautunut ja ohjeetkin koneelle ladannut. Vielä en ole aloittanut ja mielessä onkin pyörinyt pyöreän juhlahuivin käyttömahdollisuudet ja sellaisen tarpeellisuus. Villinä ideana tänään kakkua täyttäessäni mieleeni hiipi ajatus isosta, villaisesta, pyöreästä kietoutumisshaalista sohvalle. Lankavarastossa kummittelee edelleen anopilta saamani ryijylangat (yli kilon verran). Pitää varmaan harkita tuota vaihtoehtoa ihan tosissaan.

Illalla on keskimmäisen kaverisynttärit. Kakku on melkein valmis ja muut tarjoilut on suoraan kaupan hyllyltä. Jos tällä kertaa vältyttäisiin viime hetken paniikilta :-) Huomenna suunnataankin metsään pistämään Taimi jos toinenkin kasvamaan tuleville sukupolville.