Häät/ristiäiset ovat lauantaina... Eilen aamulla en edelleenkään omistanut sitä huivia, jonka laittaisin iltapukuni kanssa juhliin. Asia oli korjattu, kun kävin ostoksilla. Ei löytynyt tumman vihreää huvia, ei liioin hopeista. Valmiista huiveista ei löytynyt mieleistä, joten pakon edessä ostin kangasta ja ompelin illalla.

270363.jpg

Kangas on vihreää tai punaista riippuen valon suunasta. Kokoa huiville tuli 2m x 60cm. reilun kokoinen siis. Aikaisemmin virkkasin itselleni pussukan juhlia varten. Mutta eihän tuon huvin kanssa hopeinen sovi, joten eilen puikot suihkivat uuden pussukan. Kuvassa molemmat versiot:

270365.jpg

Mallit: oma

Lanka: hopeisessa Gjestall Spinnerin Elegante 50g. Kirjavassa Gjestall Spinnerin ruskean kirjava Topp Mohair 9g sekä musta Marks&Kattensin Anemone Flash 11g yhdessä neulottuna

Tuohon pussukkaan mahtuvat puuteri, huulikiilto ja hiukan rahaa... perjantaina lähdetään ja mulla on vaatetus valmiina. Missä vika? Yleensä vaihtelen vielä juhlaaamuna vaatteita useampaan kertaan. Nyt siihen ei ole mahdollisuutta, joten stressattiin sitten etukäteen tarpeeksi.

Ylellisyyttä lisäävät eilen ostamani langat ja tänään postissa tulleet langat. Olenkohan ihastunut mohair-lankoihin?

270368.jpg270369.jpg

Eilen mukaani tarttui kaksi kerää Idénan Mohair Luxia ja tänään posti toi maanantaina tilaamani langat Vilmiinan villapuodista; Lainesin Fonty Ombellea kaksi kerää ja Love Garnin Multi Kidoa. yhteensä mohair-langat lisääntyivät 250 grammalla (1130 metrillä). Kaikista on suunnitteilla huivi... Mohair Luxit aloittivat jo eilen muotoutumisen Fifiksi. Tällaista täällä tällä kertaa.