Stressi ja paniikki on saamassa ilmeisesti yliotetta... Salaisen ristipistoystäväni paketti sai minut kyynelehtimään - ilosta. Paketista kuoriutui Lanarten Antique toys-sarjan auto, Aarikan sydän-avaimenperä, kangasta pistelyyn, marmeladi-sydämiä, salmiakkisuklaata ja auringonkukka-kortti.

552890.jpg

Viime kuun paketistahan löytyi tuo Lanarten lentokone. Siitä on muutama pisto pisteltynä ja se päätyy toisen pojan seinälle ja tämä auto tullee sitten toiselle pojalle. Salmiakkisuklaa on itselle ihan uusi tuttavuus, mutta hyvältä se maistuu. Auringonkukka-kortti on siemenkortti. Mukana on auringonkukan siemeniä, jotka saan laittaa ruukkuun itämään ja siirtää alkukesästä maahan. Aivan ihana paketti. Kiitos.

Viikonloppuna juhlittiin appiukon pyöreitä vuosia. Päälleni pääsi se Tennessee-neuletakki. Ihanan näköinen ja oloinen se on, mutta miinusta siitä, että kyynärpäiden ohdalle tulee helposti pussit. Hiukan saatiin jo aloitettua heidän muuttoruljannsiaankin (ts. tyhjennettyä muutama laatikko kaikesta ylimääräisestä). Heillä ruljanssi on aika paljon suurempi kuin meillä: me muutamme kolme kertaa suurempaan kämppään ja he kolme kertaa pienempään. Reilua, eikö?

Tuossa kuvassa on muuten pohjalla tulevia verhojamme. Ostin kankaat jo viime syksynä poistomyynnistä ja eilen niitä leikkelin valmiiksi. Jossain vaiheessa on taas pakko kesyttää ompelukonetta: äidin laukku odottaa vuoria. Jos siinä samalla saisi sitten nuo verhot ommeltua, ehkä.

Salainen ristipistoystävä muistutteli kortissa oman ajan ottamisesta kaiken pyörityksen keskellä. Kyllä mä sen muistan aina silloin tällöin, seuraavaksi keskiviikkona, kun Outi ja hänen paljon neulova ystävänsä saapuvat meille neulomaan. Lisää omaa aikaa nappaan ensi viikonloppuna, kun Porissa järjestetään Suurmessut, joissa on mukana myös käsityömessut 2007.