Viimeaikoina on ilmestynyt paljon uutta keskeneräistä... Puikoilta löytyy ainakin neljä eri työtä, koukulta kaksi, ristipistoja kolme. Nämä ovat siis niitä käsityörintaman keskeneräisiä, onhan niitä muitakin projekteja kesken.

518062.jpg

Neuleiden osalta on aktiivisesti kesken Bambusta virkattu jakku itselle, Maijasta slipoveri esikoiselle, viininpunaisesta 7-veikasta aloitin miehelle paitaa ja äitienpäivälahjaksi on tulossa sukkia Nalle colorista. Miehen paita edistyy pikku hiljaa. Siinä on vaan aika paljon tikuttamista, kun häneltä löytyy tuota selkää ja käsiä vaikka muille jakaa :-) Esikoisen slipoveri on ollut kesken aika kauan, mutta kyllä sekin välillä etenee. Nuo sukat aloitin eilen ja ihastuin kyllä totaalisesti tuohon väriin. Haluan itsellekkin sukat tuosta langasta. Huomatkaa myös silmukkastoppari, jonka sain kummitytöltä perheineen synttärilahjaksi. Kuvassa on siis vain aktiivisesti kesken olevat. Ne jotka on syystä tai toisesta tauolla, on jemmattuna pois silmistä ;-)

Ristipistoista aloitin taas uuden työn, kun kerran sen käsiini sain. Traktorit on jäänyt siihen vaiheeseen, jonka jälkeen tein sen reklamaationkin (ei ole muuten uutta kangasta näkynyt).

518066.jpg

Käsitöitä olen yrittänyt värkkäillä opinnäytetyön teon ja sairaanhoidollisten tehtävien välillä. Vatsatauti jyllää meillä edelleen. Kuopus on ilmeisesti jo parantunut siitä, mutta esikoinen on vieläkin aika voimaton. Mies sairastui viime yönä, mutta minä painiskeln vain huonon olon kanssa, eli tilanne ei ole muuttunut mihinkään viikon aikana...

Tänään piti juhlia miehen siirtymistä uudelle vuosikymmenelle, mutta juhlinnat on siirretty hamaan tulevaisuuteen. Mahtaiskohan niitä voida venyttää tupareiden yhteyteen, joita mahdollisesti jo kesäkuussa päästään viettämään. Sitä ennen pitäisi saada juhlia valmista opinnäytetyötä. Juu-u. Meillä juhlitaan pelkkää opinnäytetyötä, kun opinnot jatkuu näillä näkymin aika pitkään. Kesän ja syksyn olen poikien kanssa kotosalla ja jatkan opiskeluja ensi vuoden alussa (jos kaikki menee kuten on suunniteltu).

Lämmintä kesän odotusta ja käsityöintoa!