Niinhän siinä sitten kävi. Ei tullut leskenlehdet valmiiksi ennen kuin aloitin sitä neuletakkia. Rustik on nyt muotoutunut taka- ja etukappaleiksi, hihat suunnilleen puolessa välissä. Ihanaa, kun kerrankin saa oikeasti itselle sopivaa vaatetta (koon puolesta). Lankakasaa pienentelin lauantaiyöllä, kun ei uni tullut. (kuka käskee juoda pitkän tauon jälkeenillalla colaa, jos ei muuten juo edes kahvia tai teetä?) Kaulahuivi itselle valmistui ja näin ollen yksi lankakerä on taas vähemmän... Ehkä ne joskus loppuvat.

Lauantaina käytiin "hieman" ostamassa remppatavaroita. Määrällisesti ei paljoa tavaraa tullut, mutta tili koki aikamoisen kolauksen. Olihan siinä jotain hyvääkin. Kahdesta liikkeestä lähti tapettimallikirja mukaan ja niistä piti sitten eilen illalla väännellä hieman kortteja.

Miehen sisko oli lapsineen mummulassa viikonloppuna. Sain tehtyä artesaanin kanssa super-diilin. Minä neulon hänen lapsilleen pipot ja hän ompelee meidän pojille pitkiä kalsareita. Taas kerran pääsin luistamaan ompelukonehommista. Lisäksi hän lupasi tehdä minulle sen mustan iltapuvun, jota olen suunnitellut juhla-asusteeksi talven lukuisiin juhliin. Itse osallistun projektiin kirjailemalla selkään jonkun kiemuran (?). Saapa nähdä mitä on lopputuloksena.

Flunssa rantautui jälleen meille! Edellisestä on kuukausi. Silloin pojat ja mies niistelivät pari viikkoa putkeen. Nyt on yskä armoton pojilla. Astmalääkkeet löytyisi kaapista, mutta onko niistä apua... Taas sama pohdinta. Lääkkeitä ei muuten käytetä, mutta jos flunssan aikana tulee astman tyyppistä oireilua, otetaan lääkkeet käyttöön. Mistä minä tiedän, onko yskä yskää vai astmaa? Okei olen terveysalan koulutuksen saanut, mutten silti erota yskiä toisistaan. Jos tuohon yskään tulisi vinkunat mukaan, aloittaisin lääkkeen automaattisesti, mutta pelkkä yskä... Kokeillaan vielä mennä eteenpäin.

Kuvia tulee jossain vaiheessa sekä korteista että huivista, mutta nyt keskityn omenoiden kuivailuun. Olivat eilen kuivurissa, mutta anoppi oli sammuttanut sen illalla. Olivat jääneet kosteiksi, joten heitin uuniin. Jos oisin jättänyt kuivuriin, olisivat todennäköisesti unohtuneet sinne...