Kummipojan ristiäiset lähestyvät, joten oli aika kaivaa kastemekko vaatehuoneen perältä. Mekko on omien kätten jälkeä, valmistunut keväällä 2001. Malli oli silloin jossain Pirkka-lehdessä ja lankana joku puuvilla-lanka. Vuorikankaan äitini toi Thaimaasta. Tässä mekossa molemmat poikamme ovat saaneet nimen ja nyt on kummipojan vuoro.

 260654.jpg

Vessan remontti valmistui sinne anopin juhlille. Tällaisen kalusteen mieheni teki:

260655.jpg

Pyyhkeet roikkuvat korien reunoilta, kun en saanut naulakkoa hommattua juhliin mennessä... Lavuaari on uusi, mutta hana on ollut vessassa jo aiemmin. Tuohon koloon, jossa vessapaperirulla on, tulee sille pidike tuonne ylemmäs ja alhaalla voi sitten säilytellä avaamatonta rullaa. Aulan seinälle tein sen taulun edellisviikolla. Lopputulos oli tällainen:

260658.jpg

Käsityöt etenee hiljakseen. Miehen Step-sukissa olen ensimmäisen sukan kantapäässä (kärjestä aloitettu), Aino-neule on hihoja vailla. Aloittamani Fifi  vihreästä Topp Mohairista tökkii pahasti. Kauniin värinen lanka, mutta lopputuloksena on lähes huovutetun näköistä neuletta. Halusin juhlavan huivin ja tuo lopputulos ei sellaista ole. Vajaa kerä neulottuna ja toinen vielä odottelee puikoille pääsyä. Taidan saada kevääksi itselleni huivin vihreän takin kanssa käytettäväksi...