Tänään kaupoissa kiertelyni palkittiin. Citymarketissa oli Novitan uusia lankoja jo päässyt hyllylle. Ei kaikkia, mutta osa. Nyt on sitä vararavintoa, mitä kulutella Lankahamsterikuukauden aikana. Siis noiden vanhojen lisäksi.

338753.jpg

Tennesseet on varattu uusimman Novitan malliin nro. 11. Ruskea olisi ollut ensisijainen valinta, mutta sitä ei hyllystä löytynyt, joten khaki saa toimia. Tuo khaki on yksi lempiväreistäni, joten ei se niin huono vaihtoehto ole. Malibut olivat niin ihanan värisiä, että niistä on pakko virkata joku laukku itselle. Nalle colori lähti mukaan vain koska oli tarjouksessa... Se voisi toimia tumman sinisen 7-veikan kanssa korvaläppäpipossa. Nyt on siis paljon kulutettavaa, mutta yrityksen puuttesta ei voi ainakaan syyttää. Keskeneräisinä on tällä hetkellä tumput hahtuvasta itselle, röyhelöhuivi mustasta Teddystä ja tämä Leskelehti-huivi. Kyllä. Se oli valmis ja annettu syntymäpäivälahjaksi marraskuussa. Nyt se palautui takaisin, kun se halutaan kaulahuivista juhlahuiviksi. Kaksi kerää Kitten mohairia pitäisi lisätä pituuteen ja sitten kuulemma kelpaa. Eka kerä on puolessa välissä ja toinen odottelee vielä kaupan hyllyllä...

Juhlahuivi pääsee ilmeisesti käyttöön maaliskuun alussa Kemissä vietettävissä häissä. Sinne pitäisi meidänkin matkustaa. Pojat todennäköisesti jäävät mummin hoiteisiin kotiin. Itsellänikin on vielä suuren pohdinnan alla tuo lähteminen. Lähes kahdeksan tuntia linja-autossa/suunta ei oikein houkuttele tätä nykyä. Toisaalta. Siinä olisi viikonlopun aikana 16h tehokasta neulonta aikaa :-)