Päivittelin aikaisemmin messu-kuulumisia ja valmistuneita töitä. Vuodatus vaan sekoitti asiat ja antoi virheilmoitusta. Kokeillaan nyt taas kerran...

Lauantaina käytiin miehen kanssa Tampereella messuilla. Ihmisiä oli minun makuuni hieman liikaa, eikä ollut mukavaa kulkea huonovointisena kuumassa hallisssa. Jotain kutenkin löytyi. Ei. Ei löytynyt neulelankoja, mutta Violarumilta ristipistopakkaukset. Kanttarellit ja tatit majoittuvat tulevan keittiömme seinälle. Kärpässienet jäi sinne, koska eivät mielestäni sovi ruokasienten viereen... Pirtin kehräämöltä lisää huovutusvilloja. Sinelliltä jäi vielä käteen tarrapaloja 3d-askarteluihin. Traktori- ja paloautoaiheisia 3d-kuvia etsin, muttei myyjillä ollut mukana. Surffailin niiden perässä viikonloppuna ja löytyikin. Löytyi myös ambulansseja ;-) Tilaus jäi vielä odottelemaan.

Loppuviikolla valmistuneet kynttilät:

267740.jpg

Kaapista löytyneet säärystimet valmistuneina kuopuksen kuvaamana:

267741.jpg

Miehen Step-sukista päättelin langat eilen:

267743.jpg

Lanka: Austerman Step 63g

Puikot: 3mm

Malli: Perus kärjestä aloittaen.

Kahdesta kerästä Steppiä on nyt valmistunut naisten sukat kokoa 38/39 ja miesten sukat kokoa 43. Lankaa on jäljellä 89 grammaa, joten vielä ainakin yhdet aikuisten sukat niistä tulee. Oliskohan ne jo minun jalkaani?