EDIT. Lähdin mukaan vaihtelemaan.

563328.jpg

Minun piti mennä tänään messuille Poriin. Paino sanalla piti. Opettajan puhelu matkalla pisti mielen matalaksi, eikä enää huvittanutkaan. Opinnäytetyön kanssa vastoinkäymisiä. Ahkeralla kirjoittamisella saatan edelleen saada työn tämän kevään aikana esitetyksi. Matkalla siis kurvaus kohti Raumaa ja hiukan shoppailemaan. Nappejahan ei ole koskaan liikaa? Kirppikseltä kahdella eurolla tarttui mukaan:

563292.jpg

Nappien joukossa on bambu-jakkuuni tulevat kaksi nappia ja muillekkin on jo paljon suunnitelmia. Ai mitkä langat? Siis kuvassa. Joo, no kun tuota... En ole osatnut, vaan kaikki tuli anopilta siivouksen yhteydessä. Alla on Hyvilla Oy:n Armi-ryijylankaa, joka on 100% villaa, koinkestävää ja sotainvalidien hyväksi. Älkää kysykö kuinka vanhaa. Vanhaa. Sitä on kahta eri väriä, murrettua keltaista kilo ja kirkkaan keltaista 400 grammaa. Menevät värjäykseen jossain vaiheessa. Pinon päällä oleva lanka on vain näyte kasvivärjätystä 100% villalangasta, jota kuulemma löytyy säkillinen ullakolta. Siellä se odottaa kiltisti, että pääsemme muuttamaan.

Toukokuun aikana päivityksiä tulee aika katkonaisesti, kun on se opinnäytetyö ja muutto, mutta jos jotain valmiiksi saan, niin ilmoittelen. Tuoksullista kevättä kaikille! Meillä haisee, kun naapurin isäntää ei ollut kukaan laittanut karvanopaksi autoonsa, kuten Virkku Ernestinsä.