Eilinen oli meillä kynttilänvalu-ilta. Koko perhe osallistui kynttilöiden tekoon. Pojat erittelivät vanhoja jämiä värien mukaan sulatusämpäreihin ja minä+mies laiteltiin sydänlankoja purkkeihin pakoilleen. Koska kynttilät odottelevat vielä jugurttipurkeissaan tämän iltaista irroitusoperaatiota, kuvaan ne myöhemmin. Kaikki eiliset tuotokset ilmestynevät kuvina ensi viikon alkupuolella.

Tulevia häitä varten ollaan etsistkelty miehen solmioneuloja. Joku on ne vissiin syönyt, kun ei löydy. Jotain muuta kyllä löytyi etsinnän tuloksena: keskeneräiset säärystimet. Älkää kysykö, koska olen aloitaanut. En tiedä/en muista. Farkunsininen 7-veljestä oli muotoutunut niin, että toisesta puuttui enää vajaa puolet. Illalla sitten telkkarin ääressä ne tikkutelin valmiiksi. Tikuttelin myös 7-veikasta kaksi noin 10x10 senttiä olevaa neliötä. Niistäkin joskus myöhemmin lisää, kun saa tehtyä niitä lisää ja päätettyä mitä niistä teen...

Löytyipä samasta kätköstä myös hiukan puikkoja, kirjontalankoja, keskeneräinen kirjontatyö ja vanua. Nyt on nekin sitten arkistoitu talteen... Dementia alkaa visiin vaivaamaan tai hamstraustauti. Ei enää musita mitä kaikkea omistaa, kun on pitänyt hommata niin paljon kaikkea.

Mukavia messuja kaikille! Saattaapi olla, että meidän flunssainen jälkikasvumme vesittää meidän reissun Tampereelle :-(