Viikonlopun aikana valmistui molemmille pojille kaulurit 7-veljeksestä ja Nalle colorista. Kuvaan kaulurit eivät kerenneet. Esikoisen kauluriin lankaa kului yhteensä 79 grammaa ja kuopukselle 68 grammaa. Jämälankoja tuhosin virkkauksen muodossa. Valmiiksi tuli pussukka, jossa voi säilyttää keskeneräistä neuletta (kenellä nyt sellaisia olisi?).

416196.jpg

Malli omasta päästä ja lankoina jälleen kerran 7-veikat ja Nalle colorit. Yhteensä lankaa kului 118 grammaa. Ohjeitakin viikonloppuna lueskelin, kun halusin itselleni kämmekkäät.

416200.jpg

Palmikkaat

Ohje: Kristelin ohje Ullassa

Lanka: Austerman Bambou Soft 38 grammaa

Puikot: 5mm

Keskeneräisyyksiä on taas aika lailla. Ainon jämistä tekeillä oleva kaulahuivi ei edisty, kuopukselle on yksi maitokaakaon värinen villasukka valmiina, toista ei ole edes aloitettu, 7-veljeksestä on salomoninsolmuilla tulossa huivi. Kiireellisyydellään kälyn huivi vie voiton. Perjantaiaamuna kello 5.30 sen pitäisi olla miehen mukana menossa Kemiin. Minä jään poikien kanssa kotiin. 10h linja-autossa mennen tullen ei ollut niin houkutteleva ajatus, että minut olisi saanut liikkeelle. Ok. Oli tuolla terveydelläkin hieman siihen vaikutusta - tai siis sen puutteella.

Nyt tiukka puristus opinnäytetyötä ja sitten puikkoihin.