Tiistaina sain kuvattua viimeisimmän valmistuneen neuleeni kauniissa auringonpaisteessa. Jotenkin huivi näytti joltain eksoottiselta madolta lumipeitteisen pöydän päällä kiemurtaessaan.

1093833.jpg

Lanka: Aloha stripes 100 grammaa

Ostin langan Tamperee messuilta ihan kokeilumielellä. En ole mitenkään röyhelöihmisiä, joten huivilla oli varaus joutua pukin konttiin. Neulominen ei ollut mitenkään nopeaa ja mielekästä, mutta lopputulos on ihan ok. Piristää mukavasti hailakan sinistä toppatakkiani ja on päässyt jo lahjaostoksillekin mukaan. Omaan kaulaan siis päätyi.

Nyt on käsityöpuolella outo tilanne. Olen saanut kaikki pakolliset työt tehtyä eikä kesken ole kuin pari ufoa. Mitä mä nyt teen? Eilen illalla telkkaria katsellessa neuloin miehelle tulevaa paitaa, jonka olen aloittanut jo keväällä. Sitä voisi tietysti jatkaa paremman puutteessa, mutta ei se oikein sykähdytä. Ehkä jatkan pohdintoja.

Huomenna vietetään kuopuksen kanssa pikkujouluja kotona. Esikoisella on koko koulun pikkujoulut palokunnan mökillä ja se aiheutti pientä kiukuttelua kuopuksen kohdalla. Nyt on kuitenkin naposteltavaa ostettuna, pipareita leivottuna, porkkanalaatikko tehtynä, pieni paketti valmiina ja joululaulut viritetty. Tonttulakit pitäisi jostain pahvilaatikon pohjalta vielä kaivaa... Täällä siis juhlameininkiin jo valmistaudutaan.