Lauantaina lätkittiin vessan lattiaan laattoja. Nyt odotellaan, että niiden päälle saisi astua, jotta seinän alaosaan saadaan vielä laitettua rivillinen laattoja ja sitten saumaukset. Eilen muistin jopa ottaa kameran mukaani, jotta sain muutamia kuvia. Tässä satoa:

222388.jpg222389.jpg

Vessan lattian laatat. Väri erittäin lähellä sitä oikeaa... Vessan seinät ovat värimaailmaltaan vihreät.

141397.jpg222387.jpg

Kuopuksen huoneessa myös vihreää, piristeenä ripaus keltaista. Lähemmin tarkasteltuna boordi: Keltainen maali pohjalle, molemmilla seinän vihreillä sabluunalla neliöitä vinksin vonksin ja vapaalla kädellä raidat ylös ja alas.

222384.jpg222385.jpg

Yläkerran aulan yksi seinä sai väripesun tumman punaisella. Muut seinät maalattiin beigellä/harmaalla maalilla. Oikean puoleisessa kuvassa punainen seinä päivänvalossa. Taaempi ovi on jo maalattu lopulliseen väriinsä, mutta peiliovet maalaillaan vasta marraskuun pyöreätvuodet-juhlien jälkeen. Rappuset ja kaiteet pääsevät käsittelyyn joskus tulevaisuudessa...

Eihän se viikonloppu ollut pelkkää remonttia. Perjantaina neulekoneelle pääsi tämä lanka. tarkoituksena on suihkia iso kaitale sitä, heittää tumman vihreään väripesuun ja tehdä hopealangalla kirjailua päälle. Näin olle yksi juhlahuiveista valmistuu ehkä helpommalla kuin kuvittelinkaan. Nyt on 400 kerrosta tehtynä ja toinen mokoma on vielä suunnitelmissa. Langasta tulee kaunista kuviota, joten saattaisin tehdä siitä joskus jotain muutakin.

222391.jpg

Ruskeat Aino-langat pääsivät puikoille myös. Tavoitteena on ribbineule itselle. Edellisen postauksen Maija-pipoon neuloin 10 kerrosta lisää, jotta pojan korvatkin peittyvät kunnolla. Eilen illalla meinasi vielä pojalle tulla itku, kun olisi pitänyt sittenkin tehdä raitapipo. Neuvottelemalla päädyttiin sitten siihen, että äiti tekee sinisestä maijasta jotain muuta hänelle. Nyt on vaan pää tyhjä, että mitä se muu voisi olla...