Kälyn Tallinnasta tuomat langat alkoivat heti huudella. Kärhö oli aivan ihanan näköinen ja se saikin päästä ensimmäisenä puikoille. Nyt se on käyttökuntoinen.

1218658.jpg

Malli: Kärhö-slipari

Lanka: ohjeesta poiketen OÜ rewoolin 100% villaa (195 g), joka oli hieman paksumpaa kuin ohjeen lanka sekä hihansuihin ohjeen mukaista villalankaa 15 grammaa (onnkesi eroa ei huomaa)

Puikot: 2,5mm pyöröt ja sukkapuikot

Langan paksuuseron vuoksi jousuin hieman soveltamaan ohjetta korkeuden ja kaula-aukon kavennusten suhteen. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen ja mietinnässä on jo sini-beige Kärhö... Tämän langan värit olivat aivan ihanat; erittäin tummasta viininpunasta aina poltettuun oranssiin asti. Seuraava liivi on valmistumassa piakkoin - Novitan Paolasta haarukkavirkkauksella ja neuloen.

Outilla on iskenyt startitis ja samaa vaivaa tuntuu olevan täälläkin. Lankoja on kannettu askarteluhuoneesta olohuoneeseen ja lehtiä on selattu ja selattu. Tulostin on myöskin ollut ahkerassa käytössä ja koneen vierellä on kaikkien kirjanpito- ja veropapereiden kanssa sulassa sovussa myös pino neuleohjeita, jotka odottavat toteuttajaansa. Puikoille on päässyt mm. Tennesseetä, Ninaa ja TeeTeen alpakkaa. Toivottavasti sieltä pääsisi jotain poiskin sitten jossain vaiheessa.