Vaikka tämä kevät on ollut raskasta aikaa, on se samalla myös ehdottomasti ikimuistettavaa aikaa. Tulihan jo lähihoitajaopinnoissakin  opinnäytetyö tehtyä, mutta ei se laajuudeltaan ollut mitään tähän verrattuna. Opinnäytetyö on nyt kakkoslukijalla ja kansituskin tilattuna, joten ensi viikolla raportointi - toivottavasti. En ole myöskään ikinä ennen kirjoittanut nimeäni yhtä tärkeisiin papereihin, kuin viime viikolla tuli raapustettua. Eli kauppakirjat on nyt tehty ja meistä tuli metsätilallisia. Tavoitteena on, että torstaina olisi tavarat naapurissa. Vapusta lähtien ollaan eletty pahvilaatikkojen keskellä ja se tulee jatkumaan vielä uudessa kodissakin jonkin aikaa, mutta on se silti ihanaa. Oma koti!

Poikien huoneen pöydällä on vielä osa tämän kevään istutuksista. Osa on annettu eteenpäin esim. miehen kummitädille ja meidän kummitytölle, osa on jo kasvihuoneessa ja loput odottelee lämpimämpiä ilmoja.

586074.jpg

Basilikaa, sitruunamelissaa, tomaattia ja paprikaa on tulossa. Lauantaina pääsin myös valitsemaan itselleni äitienpäivälahjaksi jonkin pensaan tai puun pihalle. Ruukkuihinkin tuli hommattua samalla reissulla kukkia. Nyt on prunnin reunalle istutettu kaksi luumupuuta. Tulisipa jo lämpimät ilmat, että saisi istutettua myös muut siemenet kasvimaahan ja istuttua pihalla oikein ajan kanssa.

Käsityöt on viimeaikoina olleet aika vähissa (jostain kumman syystä). Miehen paita on kainaloissa ja toinen hiha noin puolivälissä. Tikutettavaa riittää siis vielä pitkään. Bambu-jakusta on takakappale ja toinen etukappale valmiina, mutta se edistyy aika nopeaan, kun jaksaa keskittyä.

Seuraava postaus todennäköisesti uudesta kodista :-)