Aloittelin keväällä itselleni neuletakkia Novitan kesä 2007-lehden ohjeella. Työ on edistynyt pikku hiljaa ja eilen sitten yhdistelin etu- ja takakappaleet. Hihaa aloittelin, mutta siitä tuntui ohjeen mukaan tehdessä tulevan aivan liian leveä... Kokeilin tekelettä päälle ilman niitä hihoja ja totesin, että ne saavat odottaa ainakin syksyyn.

738660.jpg

Neuleliivi

Malli: Novitan Kesä 2007 nro. 44 ilman hihoja

Lanka: Novitan Bambu 230 grammaa

Koukku: 3mm

Kuvausassistentiksi pääsi miehen vihkipaita, kun se tuntui olevan ainut, jonka avulla edes hiukan mallikuvio erottui. Napit lisää liiviin vielä jahka ensin löydän jonkun pahvilaatikon pohjalta ne mun nappipurkit...

Huomenna pitäis tehdä ostosreissu Turkuun. Remppatarvikkeita. Parhaillaan on kolme kohdetta auki revittynä; alakerran vessa, parveke sekä esikoisen huone. Vessaan piti alunperin vain uusia yhden seinän laatat, kun olivat irronneet osittain. Vanha talo tuo kuitenkin mukanaan yllätyksiä - toiseltakin seinältä on laattoja irti. Ei vielä laitettu sitä yhtä seinää kuntoon, vaan nyt pohditaan mitä niille muille seinille tehdään. Annetaanko vain ensiapua vai hoidetaanko kerralla kuntoon? Viikko vielä kotosalla ja sitten kohti pääkaupunkiseutua.