Kylmempien ilmojen saavuttua tuli ilmi taas se kumma juttu, ettei isommille pojille ollut tarpeeksi lämpimiä pipoja, jotka suojaisivat myös korvat. Pientä vihjailua kuului suutarin lapsista. Otin siis vinkistä vaarin ja tein tilauksen Tapiolle. Sen jälkeen alkoi mallien etsintä. Kaapelia kahdessa muodossa. En tiedä kauanko pipot pysyvät siisteinä, mutta sittenpähän on syy neuloa lisää pipoja.

2158011.jpg

Malli: An unoriginal hat

Lanka: Dropsin Eskimo 100g

Puikot: 7mm

2158010.jpg

Malli: Snappy Hat (Ravlink)

Lanka: Dropsin Eskimo 85g

Puikot: 7mm

Myös vauva koki heti elämänsä alkumetreillä suutarin lapsi - syndrooman. Neulottuja töppösiä laatikosta löytyi useampia, mutta perusvillasukkia tasan yksi pari ja nekin liian isot. Piti siis heilutella hieman puikkoja senkin suhteen.

2158012.jpg

Malli: Perussukat

Lanka: Gjestalin Maija 15g

Puikot: 3mm

Kesken on useita neuleita, joista tällä hetkellä ongelmia tuottaa Hippocampus-lapaset. Ensimmäisen neulonta sujui nopeasti, mutta toisessa pitäisi kuviota lukea vasemmalta oikealle. Ei minun aivoni osaa toimia nurinpäin... Ehkä ne joskus valmistuvat. Taitavat toisaalta ollakin sellaiset kevään lapaset, koska ne neulotaan ohuesta sukkalangasta.

2158013.jpg

Ristiäiset on tammikuun alkupuolella ja kutsukortitkin on tehty ja postitettu.

2158048.jpg

Ristiäisiin liittyy myös pieni ongelma: minun vaatetukseni. Olen viikon verran pohtinut, että kumpaa teen: ompelenko ostamastani kankaasta itselleni kietaisupaidan vai neulonko Print O' the waven reunuksen loppuun. 3/4 puuttuisi. Tällä menolla en ehdi tekemään kumpaakaan. joten pitänee myös varautua vaatekaupoissa kiertämiseen.