Ehei, et näekään. Nallekarhut löysivät eilen uuden kodin meiltä. Joten tänään ei ole nalleharhujen metsäretkeä. Citymarketista tarttui mukaani mustaa Teddyä vähän lisää. Sitten tuo heidän oma värinsä kirjava pinkki hihkui niin selvästi haluavansa kummitytön joululahjaksi, joten en voinut jättää kahta kerää koriin itkemään. Omaan huviin, kun suunnittelin niitä hopeisia kirjomuksia, tuli ostettua kaksi kerää silveriä. Ei yhtään minun tyyliseni lanka, mutta kun kerran haluan huiviin hopeisia kirjailuja, ei paljon vaihtoehtoja ollut...

223500.jpg

Tuo musta teddy on mielestäni ihanan pehmeää, joten oli pieni pettymys, kun tuo kirjava ei olekaan ihan yhtä pehmeää. Pehmeää se on, muttei samanlaista.

Kuukauden alusta asti olen pitänyt langankulutus-laskelmaa. Vaikka nyt yli puolikiloa lankaa kotiutuikin meille, on sentään kulutusta ollut enemmän kuin lisäystä ;-) Lisää yritän kulutella illalla, jotta saisin huivin alun koneelta tiputeltua pois, ja heitettyä värjäykseen jossain vaiheessa. (Kuka hommaisi ensin sen värin?)

Nyt tiivis rutistus opinnäytetyön parissa, jos huomenna sais revittyä aikaa sienimetsälle...