Tämän syksyn villitys, pipojen neulominen jatkuu. Nyt vain vaihdettiin mallia. Aikaisemmat ribbipipot vaihtuivat korvaläpälliseen oman pään malliin. Pipon aloitin päälaelta, lisäykset tein jokaisen puikon toisen silmukan kohdalla ja sileää koko matkan. Korvaläppiin saavuttaessa päättelin muuta silmukat ja jatkoin korvaläppien tekemistä sileällä ja siihen sitten yksi oikein, ylivetokavennus ja lopussa ennen viimeistä silmukkaa kaksi oikein yhteen. Viimeistelin pipon virkkaamalla kiinteitä silmukoita koko reunan matkalle ja tupsut hevosenhäntäsolmulla paikoilleen. Näin sai kuopus uuden pipon...

248350.jpg

Malli: Oma

Lanka: 7-veljestä farkun sininen ja Nalle Color kirjava yhteensä lankaa kului 62g

Puikot: 5,5mm sukkapuikot

Aikaisemmin kerroin myös, että marraskuun lopulla on juhlaa, mutten voinut vielä tarkentaa asiaa. Nyt on tieto myös suvulla: pikkusiskoni vaihtaa siviilisäätyä samalla kertaa, kun kummipoikamme saa nimen. Kutsuja värkkäsin kuntoon vielä viikolla. Tekstien tulostuksen kanssa meni hermot. Askarteluliikkeestä varmennettu, että ko. paperille voi tulostaa - ei voinut, muste levisi ihan järkyttäväksi. Pikaratkaisua miettimään, koska kutsujen lähettämisellä alkoi olla kiire. Tämän paketin sisältämä hopeinen paperi toi pelastuksen. Siihen pystyi tulostamaan ja se riitti tarvittaviin kortteihin. Korteista tuli yksinkertaiset, mallia pohdittiin hartaasti, koska saman kutsun piti soveltua sekä ristiäis- että hääkutsuksi. Leimoilla hopeisena kohokuviona sydänornamentit ja Kutsu-teksti kanteen, sisälle hopeiselle paperille teksti ja kuvioleikkurilla paperin reunat siisteiksi.

248369.jpg

Remontti etenee suht hyvää vauhtia. Aulassa on lattia kunnossa ja listat paikoillaan. Vessasta puuttuu vielä peili, allaskaappi ja lavuaari on irrallaan, muuten se on kunnossa. Perjantaina askartelin styroksista ja kankaasta taulun aulan seinälle rappusten yläpuolelle. Eilen laitettiin paikoilleen. Se rauhoitti hyvin väripestyä seinää. Alunperin siihen kohtaan piti tulla iso ryijy roikkumaan, mutta kolme ovea ja ryijy tekivät seinästä entistäkin levottomamman.