En liittynyt tänä vuonna hamstereihin. Syytä olisi ollut. Lankaa löytyy reippaasti yli 10 kiloa, joista hieman alle kilo on kiinni keskeneräisissä. Onneksi useimmille langoille on jopa suunnitelmia valmiiksi. Aikaa toteuttamiseen vain tarvitaan aika paljon. Keskiviikkona tuli Knitting Nature ja nyt on tekeillä Bubble Pullover, joita olen kuolaillut mm. täällä ja täällä sekä Raverlyssä. Omaani olen tehnyt neljä kulmiota valmiiksi. Jotenkin niin addiktoivaa, pitää nähdä miten se seuraava kulmikas kuvioon liittyy. Lankana on tummanpunainen Nalle. Tarkoitus on siis tehdä selvästi ohjetta istuvampi malli.

Eilen kaupasta tarttui mukaan 7-veljestä Jättiraidan kevään uutuusväri. Hyllyn viimeinen. Ilmeisesti ollut suosittua. En ole mitenkään vaaleanpunaisen fani, mutta tuossa se on jotenkin niin sopiva. Ehkä lanka sopii vaikka joihinkin sukkiin, joita moniottelun merkeissä tulee tehtyä.

Tammikuussa tuli kulutettua hyvin lankaa (1113 grammaa) ja toivottavasti se sama jatkuu tässäkin kuussa. Joulukuusta asti olen haaveillut tilaavani ihania lankoja netistä. En vain pääse itseni kanssa yhteisymmärrykseen siitä, että mitä ja mistä. Kivoja lankoja on niin monessa osoitteessa ja ripoteltuna usempaan kauppaan. Tarpeeksi kun asiaa miettii, jää ehkä kokonaan mielihalut toteuttamatta. Parempi ehkä kukkarolle ja lankavarastolle...