Osallistuin Lennun järjestämään saksikoristevaihtoon. Omani sain postitse tänään ja lähettämänikin oli mennyt perille tänään. Samaan postaukseen pääsevät siis molemmat. Kun avasin kirjekuoren tänään kotona, pisti oikein hymyilyttämään...

1596011.jpg

Riitta oli pistellyt minulle pienen biscornun Lady Pheriperian Epäsymmetria-mallilla värjäämättömälle aida-kankaalle. Kiitos ihanasta saksikoristeesta, langasta ja kortista!

Minä pistelin Tuulalle myös biscornun ja mallina oli samainen Epäsymmetria-malli, johon lisäsin reunuksen hiukan kokoa tuomaan. Kangasvalinta oli hankala, mutta päädyin lisäämään epäsymmetriaa tekemällä sen kahdesta erivärisestä pellavasta ja lankana oli Atelien liukuvärjätty lanka, sävynä Nuit. Lisäksi pistin pakettiin omapeluaiheista puuvillakangasta ja kapeaa pellavanauhaa. Kuvat biscornusta ovat erittäin surkeita, mutta pistän ne kuitenkin esille.

1596023.jpg

1596025.jpg

Tämän pistelyn myötä sain taas pistelypureman, joten neuleet ovat pyörineet olohuoneessa turhan pantteina viimeaikoina. Angel of The Morning on saanut huimasti lisää pistoja, mutta on siitä purettukin. Tuntuu, että raskaus on pehmittänyt pään ihan lopullisesti, kun on niin hankalaa hahmottaa pistojen oikeita paikkoja. Nyt pitäisi elellä sitä hehkeää keskiraskautta, mutta pahoinvointi on edelleen lähes päivittäin vieraana. Lisäksi kuulun siihen pieneen osaan naisista, joilla raskaus ei poista migreeniä - päinvastoin; kohtausjaksot kestävät pitempään ja niitä on paljon aikaisempää useammin. Mutta jotain hyvää risukasaankin, verikokeet paljastivat, ettei minulla ole parvorokkoa. Mies starttaa ensi viikolla kohti Amerikkaa sukuloimaan viikoksi, joten täällä on aika tiiviisti netistä etsitty lankaa ja ristipistotarvikkeita myyviä liikkeitä matkan varrelta. Jotain tuliaisiahan olisi erittäin mukavaa saada.