Se flunssa ei siis ainakaan vielä ole minuun asti ehtinyt. Nyt siis pitää ruveta toden teolla miettimään, että mitä töitä sitä sairaalaan ottaa mukaan... Jotain, mikä ei vie paljoa tilaa: villasukat. Jotain, missä ei tarvitse laskea silmukoita ja kerroksia: Salomonin solmuilla huivi. Jotain, mitä haluaa todella tehdä: leskenlehti-huivi... Näitä kun yhdistelee: leskenlehti kuviolla villasukat, joihin tulee salomonin solmuilla varret ;-) Pakko kai aloitella jotain uutta pientä ja helppoa työtä, jota voi tehdä myös lääkehuuruissa.

Esikoinen sai sinisestä 7-veljestä Raidasta itselleen kärjestä aloitetut sukat. Lankoja siis osteltiin lauantaina taas "hiukan" lisää. Kuopuskin sai valita itselleen pipoa varten langan... Nalle colori. Se ihanan oranssi-sini-vihreä-kelta-puna kirjava lanka. Ei ollut yhtään minu makuuni, mutta kun tuli luvattua, niin se myös piti pitää. Sain onneksi ujutettua mukaan oranssin 7-veljestä kerän sillä verukkeella, että Nallesta tulee liian ohut pipo. Lopputuloksesta ei tullut nyt ihan niin häirintynyt, kuin pelkästä Nallesta. Kuva ilmestyy sitten joskus, kun palailen reissultani ja koneelle kykenen. Tarttui sitä sitten mukaan myös 200 g vaalean sinistä Woolia, yksi kerä lisää tikapuu-lankaa, kun uhkaa vanhat loppua kesken huivin sekä kerä tumman liilaa Pirtaa.

Pikkusiskon laskettu aika lähestyy... Woolista on nyt tulossa nuttua ja myssyä. Teen sen vyötteen ohjeen mukaan. Neuletiheys on oikea, mutta tuntuu, että nutusta tulee aika lailla isompi, kuin normaali 60cm vaate. Tehdään nyt kuitenkin loppuun asti, kun kerran on aloitettu.

Joulu Yllätys Vaihdon parit on arvottu ja ilmoitettu. Parin blogia on tullut selailtua ja ideoita on hautumassa. Sähköpostiakin olin saanut jo viikonloppuna ja siihen vastailinkin.