Ei pelkoa. Ei täällä ole käsitöitä valmistunut, vaikka pitäisi... MailArt pitäisi olla postissa viimeistään ensi perjantaina, mutta on vielä pahasti vaiheessa. Taitaa mennä yötöiksi sen kanssa. Ehkä aakkosvaihtoon kannattaa ruveta valmistautumaan hieman aiemmin.

Kiitos aikaisemman postauksen kommenteista. Paita on muuten ihana, mutta hiostava. Pitänee siis käyttää ulkoilmajuhlissa.

Ristiäiset saatiin kunnialla läpi. Poika mahtui tekemääni kastemekkoon epäilyksistä huolimatta. Kaikki poikamme on siis kastettu samassa mekossa. Ompeluksien ja askartelujen jälkeen leikin vielä hiukan floristia ja tein asetelman kahvipöytään.

Ilmoittauduin mukaan tämän vuoden lankahamstereihin. Tarkoituksenahan on helmikuun aikana olla ostamatta lisää lankaa ja kuluttaa varastolankoja pois... Piti siis tammikuussa vielä kimppatilauksena täydentää varastoja. Tapion kaupasta kotiutui "hieman" lankaa (kaksinkertainen määrä erääseen toiseen verrattuna). Tarkkasilmäisimmät näkevät kuvassa neuletakin, lapaset, pipon ja parit sukat. Eikö? Näiden kimppuun sitten, kun MailArt on valmis.

Meillä jaettiin veljesrakkauden nimissä kirjaviisautta isommalta pienemmälle...