Lauantaiaamuna serkkupoika 11 kuukautta tuli meille kyläilemään yön yli. Herttanen poika kaikin tavoin, mutta nyt muistan, mikä oli sitä ei niin kivaa omien lasten kanssa aikoinaan: yöheräilyt.  Serkkupoika nukkui päivällä kyllä pitkät päiväunet vaunuissa pihalla, mutta yöllä itkeskeli tasaisin väliajoin. Aivan päinvastainen rytmi, mitä meidän herroilla on ollut pienenä. Esikoisemme ei nukkunut päivisin kunnolla edes synnärillä. Eikä kumpaakaan enää oikein saa päiväunia nukkumaan, vaikka äiti mielellään sellaiset ottaisikin :-) Serkkupoika sai kotiin lähtiessään mukaansa toukan.

Sunnuntaina kyläilivät sitten pikkusisko perheineen ja äitini meillä. Näin siis kummipoikaakin pitkästä aikaan :-) Kummipojalle valmistui perjantai-illalla oma toukka. Lauantaina valmistui myös se kaivattu pipo.

402567.jpg

Toukka

Malli: Oma

Lanka: Marks&Kattens Fresia 20g ja harmaata 7-veljestä 2g

Pipo

Malli: Novia 1/2007 ohje nro. 76 ilman tupsua

Lanka: Nalle colori 57g

Äiti tilasi sinisestä Malibusta itselleen laukun. Se pääsee työstöön vasta maaliskuun puolella, koska lankoja ei ole omissa varastoissa. Kälyn huivi pitäisi tehdä kuntoon mahd. pian, koska sen pitäisi matkata Kemiin miehen mukana maaliskuun alussa. Puikoilla on esikoiselle toinen villasukka (toinen valmiina), kaulahuivi Ainon jämistä, sukka kummipojalle (toinen valmiina), tumppu kummipojalle (toinen valmiina). Toivottavasti saan edes nuo vielä valmiiksi tämän kuukauden aikana...