213929.jpg

Näin kaunis näkymä aukeaa takaovelta. Talon toisesta päädystä ja takaa on kaivettu auki, jotta saadaa salaojaputkia ja sadevesikaivoja paikoilleen. Appiukko ja mies sitä lauantaina aloittelivat ja pojat innokkaina mukana. Sunnuntaina hommaa vielä jatkettiin. Ojaa on edelleen auki ja toinen pääty ja etuosa pitäisi vielä kaivaa. Viimeaikojen sateet ovat myös saaneet aikaiseksi sellaisen mukavan lieveilmiön, että noissa hommissa vaatteet kurastuu erittäin helposti (on päällä sadevehkeet tai ei). Eipä ole viikonloppuna tarvinnut miettiä mitä tekee... Pyykinpesua, kuravaatteiden huuhtelua ja saappaiden pesua.

Flunssa on edelleen päällä, joten päiväunet olisi maistunut aika mukavalle viikonloppuna. Siitä vain ei oikein tule mitään, jos talon sokkelia raavitaan kaivurilla tai traktorilla täytellään aikaan saatuja kuoppia. Ehkä tänään ennen koulun alkua (jos saan koulutehtävät kuntoon ajoissa).

Sitten käsitöiden pariin. Viikonloppuna ei tullut tehtyä yhtään käsitöitä. Kyllä! EI YHTÄÄN. Mutta nyt on kuva siitä villatakista. Erittäin huono sellainen. Juhlavillatakki ei välttämättä ole edustavimmillaan verkkareiden ja perus t-paidan kanssa... (Parempi kuva sitten, kun pääsee oikeaan käyttöön)

213930.jpg

Ohje: Moda 5/2006, ohje nro 33.

Lanka: Novita Rustika

Puikot: 8

Eteen pitäisi kehitellä joku kiinnityssysteemi. Ohjeen mukaan nappi, mutta haluaisin jotain juhlavampaa... Joku hieno solki olisi kiva. Pitänee laittaa mietintämyssyyn tuokin asia. Taitaa kohta myssy käydä pieneksi. Sen verran paljon sinne on viimeaikoina tullut asiaa tungettua.