Ennen kuin päivittelen kuulumisiani, haluan kiittää kaikkia, jotka ovat jättäneet kommentteja. Kiitos!

Alkuperäisten suunitelmien mukaan minun olisi pitänyt viikonloppuna istua 16h koulutuksessa 15 miehen kanssa. Aikani asioita selviteltyäni selvisi, että minun ei tarvitse käydä ko. koulutusta. Onneksi. Huonosti nukutut yöt takasivat sen, että en siellä olisi edes pystynyt olemaan. Koko viikonlopun oli olo kuin vuoristoradassa... Käsitöitä sain kuitenkin valmiiksi aika paljonkin. Vuoden ensimmäisenä päivänä aloitin Fifi III kampavillasta. Se valmistui perjantaina. Väri on pliisu, mutta senhän saa aina värjättyä...

334435.jpg

Malli: Sian ohjeella Fifi III

Lanka: Kampavilla 94g

Puikot: 4mm pyöröt

Lauantaina oli pakko kokeilla hahtuvaa. Omasta päästä kehittelin mallin ja lopputulos oli ihan tyydyttävä. Yläreuna olisi saanut olla hieman kapeampi. Laukku on saanut näiden ennen ja jälkeen kuvien perään vielä neulahuovuttamalla valkoisia koristeita, mutta niistä kuvaa ehkä myöhemmin.

334437.jpg334439.jpg

Aikaisemmin neuloin omasta päästä kuopukselle korvaläpällisen pipon. Sunnuntaina sai esikoinenkin sellaisen. Tähän en tehnyt virkattua reunusta, vaan neuloin reunan 1o1n ja korvaläpät jatkoin samalla joustimella.

334441.jpg

Malli: Oma päälaelta aloittaen

Lanka: Novita Nalle colori 25g ja 7-veljestä 36g

Puikot: 5mm

Nyt puikoilla on edellisen postauksen kaneli-sahrami merinovillasta tulossa Kiri.