Malesiaan oli saapunut toinen tekemäni MailArt. Aiheena oli tällä kertaa joulu/talvi. Kuoren etuosaan pistelin osoitetietojen lisäksi lumen peittämiä kuusia, joihin malli löytyi Chross-stitch Christmas 2001-lehdestä. Taakse tuli sitten pisteltyä joulukuusi siinä vaiheessa, kun viimeinenkin lumihiutale on riisuttu pois ja koristeita laitettu tilalle. Kuusen malli on CrossStitcher Issue 191-lehdestä ja lumihiutaleet omia tuotoksia. Kuusen koristeluun käytin helmiä. Kuoreen pakkasin jouluista nauhaa, ristipistokorttipohjia sekä SK-puisten jouluisen rintakorun. Kuoren sulkemiseen käytin lumihiutale-koristeita ja muliinilangasta tekemiäni nyörejä.

1124179.jpg

1124187.jpg

Christmas/winter theme MailArt has arrived to the Malaysia. In front I stitch trees under teh snow, pattern is from Chross-stitch Christmas 2001-magazine. Behind you can see christmastree when all snowflakes has removed and did little decorations. Pattern to christmastree is from CrossStitcher Issue 191 magazine and snowflakes is my own desing.

Elämä on viime aikoina taas hiukan pyöritellyt. Viemärin tukkeuma aiheutti lähes vesivahingon alakerran vessassa, josta puuttui vielä silikonit saumoista. Onneksi säästyttiin siltä, mutta koska vesi nousi yhteensä kolmen huoneen lattialle aiheutti se erittäin märkiä likapyykkejä ja erittäin pahanhajuista mattopyykkiä. Stressikin on pukannut jälleen päälle. Ei. Ei joulusta vaan elämän muista asioista. Suuria päätöksiäkin on tullut tehtyä. Stressin seurauksena sitten unoettomia öitä ja kohmeloisia päiviä. Edellisen postauksen kommenteissa Outi neuvoi neulomaan puolelle suvulle Kerttu-sukkia. Yhdet on tehtynä - omaan jalkaan. Lankaa on muutenkin kulutettu aika reippaasti, mutta niistä lisää myöhemmin.

P.s. Jotkut odottelee minulta jouluksi pakettia. Ne ovat olleet jo viikon valmiina, mutta en ole saanut niitä vielä postiin. Yritän saada ne tänään kylille, kun saisin hakea oman MailArtini.