Eilen iski sitten joku "kiva" pöpö päälle. Nenä vuotaa hiukan ja kurkkua kuivaa, mutta lämpöä on taas vaikka muolle jakaa - ja päänsärkyä. Epileptikkona, jolla päänsärky on yksi kohtauksen laukaisevista tekijöistä, ei ole nyt niin kiva olla. Toistaiseksi on parasetamolit riittänyt kivun aisoissa pitämiseen, mutta enteilyä vahvempaan arsenaaliin siirtymisestä alkaa pikku hiljaa olla.

Jotain pientä on neulerintamalla valmistunut, mutta niistä sitten vasta ensi viikolla, jahka kunto hiukan kohenee. Ei tää monitorin tuijottelu tunnu hyvältä, mutta onneks telkkaria voi katsella :-) Poikien kanssa ollaan vietetty viimeistä lomapäivää suuren urheilujuhlan merkeissä.

Eilen olisin päässyt juoruilemaan neulomisesta ja vähän muustakin, mutta tauti ehti ennen. Ehkä piakkoin paremmalla onnella, vai mitä Outi?

p.s. alkuviikon kauppareissulla hiplailin Novitan bambua sisältävää lankaa. Oli ohutta, eikä väritkään oikein sykähdyttänyt. Sai siis jäädä kiltisti hyllyille loikoilemaan - kuten kaikki muutkin kerät. Ensi viikolla niiden olo saattaa olla jo hiukan uhattuna ;-)