Edit. Arvontaan osallistuminen päättyy. Arvonta suoritettaneen tämän päivän kuluessa...

Reisussa oli ihanaa, mutta väsy hiipi pikku hiljaa. Lauantaina kotiuduttiin ja vielä on reissuväsymystä ilmassa (herätin pojat vasta kymmeneltä...). Viime sunnuntaina siis aamulla startattiin kohti Sipoota ja epilepsia-kuntoutuskurssia. Paikka oli mukava. Siitä todisteena kuva huoneiston ikkunasta otettuna.

780341.jpg

Porukka oli todella mukavaa ja uskonkin, että yhteyttä tulee pidettyä myös jälkikäteen. Viikon aikana oli paljon ohjelmaa ja paljon sitä oppi itsestään ja lapsistaan (eivät ne tarvitsekaan minua koko ajan vierelleen). Neuleita oli mukana aika kasa, mutta vain yhdet sukat valmistuivat. Lisää lankaa tuli hankittua, kun tehtiin retki Porvooseen ja siellä käytiin Tekstiiliteollisuus Oy:n Lankatalossa.

780355.jpg

Sukat

Malli: Jaywalker

Lanka: Outilta saatu Online Supersocke 100, jota kului tasan 50 grammaa

Puikot: 2mm

Kuten kuvasta huomaa, tulevaisuudessakin on luvassa sukkia ja huiveja. Hahtuvasta olisi tarkoitus tehdä miehelle tumput, mutta niillä tuskin on vielä kiirettä... Seuraavatkin sukat on jo suunitelmissa, mutta niistä lisää myöhemmin.

Vuosi bloggailua tulee täyteen elokuun alussa, joten on aika laittaa pystyyn arvonta. Arvonnan yhteydessä olisi kivaa selvittää teidän kulutustottumuksianne: ostatteko lankaa/puikkoja/arskartelutarvikkeita mieluiten oman kaupungin liikkeista, kotimaisista nettikaupoista vai kenties ulkomaisista nettikaupoista? Saa jättää myös hyvien nettikauppojen linkkejä ;-)