RR-kankaita on taas kulkenut käsieni kautta. Näiden kankaiden aiheena olivat "Keltainen" ja "Kukat". Keltaiset kukat Cross Stitch Quick - lehdestä, muut omasta päästä.

On se vaan outo juttu... Joka päivä teen käsitöitä, mutta mitään ei tunnut tulevan valmiiksi. Ehkä auttaisi, jos ei olisi noin 20 eri työtä keskeneriäisenä samaan aikaan. Työn alla on muutamia ristipistotöitä, parit sukat, muutamat virkkuu jutut ja kortteja tulee silloin tällöin väsäiltyä. Ihan mielenkiinnosta olen laskeskellut aikatauluja noille töillekin. Kuukaudessa minun pitäisi virkata 100 Qvidi Mina - neliötä (n.5x5cm), pistellä Floballe 1000 pistoa yhdellä yhden yli sekä tehdä vähintään puolikas lasten slipoveri ja yhdet sukat... Näiden laskelmien jälkeen tartuin harmaaseen hahtuvaan ja laitoin puikot heilumaan tavoitteenani jotain jouluista. Muutkin uudet työt kiinnostaisivat kummasti :-)

Poikien syysloma alkaa huomenna ja eilen käytiinkin ostamassa saippua- ja kynttilämassoja. Pientä kivaa yhdessä tekemistä siis luvassa.

Eka- ja tokaluokkalainen ovat kunnostautuneet virkkauksessa viime aikoina oikein kunnolla. Outi veikkasi, että pojat virkkaavat pipoja. Veikkaus meni pieleen... Arvaa sinä, mitä esikoinen ja keskimmäinen virkkaavat talven lähestyessä. Veikkaus päättyy 31.10. Luvassa pientä palkintoa yhdelle tahi kahdelle veikkaajalle. Pienenä vinkkin, että kyseiseen työhön tarvitaan ketjusilmukoita ja pylväitä...

P.S. Laitathan komentoidessasi myös sähköpostiositteen, josta tavoitan sinut (ei näy julkisesti). Tällä tavoin nopeutat mahd. palkinnon perille tuloa :-)