Viime viikon lopulla sain tietää voittaneeni Outin oikein nurin-blogin arvonnassa. Tänään oli laatikossa lappu, että paketti olisi noudettavissa. Tietystihän se piti heti noutaa kotiin sieltä hyllyltä kyyristelemästä... Se oli aika iso. Sisältö löi kyllä ällikällä. Siis nämä kaikki minulle:

746020.jpg

Aivan ihania silityskuvioita, joista siili sopisi ehdottomasti ruskeaan olkalaukkuun (mutta eihän mulla ole sellaista laukkua), ihka ensimmäinen bambuinen virkkuukoukku, joka tästä taloudesta löytyy, Novitan Kid Mohairia neljä kerää, jotka alkoivat jo hinkua boleroksi pääsyä, kaksi kerää sukkalankaa (OnLine Supersocke100 ja Flotte Socke) ja kahvia. Kahvista joudun valitettavasti nauttimaan vain tuoksun osalta, mutta miehelle kyllä maistuu Muorin Lumous. Todella ISO KIITOS OUTI!

OnLinen sukkalanka pääsee puikoille varmaan jo tänään (kyllä kaikkien keskeneräisten lisäksi), pitää vain sopiva malli löytää. Kun ensi viikko kerran ollaan poissa kotoa, on mukaan varattava tarpeeksi lankaa, puikkoja ja koukkuja, jottei totaali stoppia tule neulomiselle. Sukat olisi sopivan pieni mukaan otettava. Mukaan pääsee myös MysteryStole, jossa olen jo päässyt kolmannen vihjeen ohjeeseen sekä Atelier Zitronin Kokon-langasta aloittamani neuletakki.