SE ON VALMIS! Siis se villatakki siitä puna-mustasta Rustikasta. Kuvaa ei valitettavasti ole, koska haluan sellaisen, jossa vaate on käytössä eikä henkarilla roikkumassa. Mahdollisesti viikonloppuna olisi mahdollisuus kuvata kelvollinen otos päivänvalossa. Lankaa neuleeseen kului 333 grammaa, eli ei niin hirveästi.

Puikoille hyppäsi heti edellisen työn  valmistuttua ensimmäinen vaihtaripipo. Kyllä,  leskenlehdet odottavat edelleen puikoilla. Marraskuun toiseen viikonloppuun on vielä hurrrjasti aikaa, joten eiköhän sekin valmistu. Ruskeita Ainojakin oli pakko hypistellä eilen... Jos sitä aloittaisi uuden neuletakin arkikäyttöön tai neulepoolon. Pitää kuitenkin nuo pipot tehdä ensin kuntoon - ja se huivi.

Musta iltapuku kaipaisi seurakseen marraskuun lopun juhliin tummanvihreää/hopeaa huivia. Nyt on enää hakusessa sekä malli että lanka... Ideoita otetaan vastaan. Mielellään saisi olla nopeasti valmistuvaa (ei vaikeita mallikertoja tai ohuet puikot+ohut lanka yhdistelmää).

Se flunssa rantautui minuun viime yönä. Kurkku on kipeä, päätä särkee ja kuumekin huitelee taas kohtuullisissa lukemissa. Tämän päivän kouluhommat peruuttelin, mutta huomenna on kyettävä koulun penkille. Nyt lepäilemään ja ideoimaan huivia.