Ihan ensimmäisenä suuri kiitos kaikille onnitteluista! Arki on lähtenyt hyvin käyntiin pikkuisen kanssa. Rauhallinen poika veljessarjan jatkoksi. Nytkin silmät suurina katsellaan, että mitä se äiti oikein touhuaa. Joulua olen pikku hiljaa valmistellut ja eilen sain melkein päätökseen sen jokavuotisen osoitteenmetsästysurakan. Miksi ihmiset muuttavat niin usein? (Tai miksen minä päivitä niitä osoitetietoja heti listaan?)

Eräs joulun lähestymisestä kertova asia oli Lennun joulukoristevaihdon lähetyspäivän saapuminen. Maanataina pistin postiin ja tänään Mintsi oli pakettinsa saanut. Paketin kasasin hyvissä ajoin valmiiksi, vain kirjeen kirjoitus jäi "hieman" viime tinkaan - viimeiset sanat rustasin kolme ja puoli tuntia ennen pojan syntymää. Sattuneesta syystä teksti taisi olla hieman sekava ja epäselvä...

Mintsille lähetin vaihtopaketin myös viime vuonna ja muistelin sen mukaan, että hän pitää enkeleistä. Koristeeseen pääsi siis enkeli ja kortin poromallia oli pakko päästä kokeilemaan tummemmalle pohjalle, mitä ohjeessa oli. Paketissa oli lisäksi Atalien ja The Gentle Artsin käsinvärjätyt lankatokat, suklaapähkinöitä, vanilijatuikkuja ja sinistä koristenauhaa. Koko paketista en muistanut ottaa kuvaa, mutta pistellyistä jutuista kylläkin.

2117857.jpg

Malli: Lavender & Lace, Christmas angel 1998

Kangas: Zweigart Belfast linen 32 count, Dirty linen

Langat: DMC

Helmet: Mill Hill beads

2117874.jpg

Malli: Cross Stitcher Issue 205 A cool yule

Kangas: Itsevärjätty aida

Langat: DMC