Yli kuukausi edellisestä postauksesta... Kyse ei ole siitä, ettenkö ole mitään käsitöitä tehnyt, kyse on puhtaasta saamattomuudesta. On muka ollut niin hankalaa ottaa kuvia tai siirtää niitä koneelle tai kirjoittaa tekstiä :-( Fufoilukin päättyi ja sinnekin jäi postaamatta muutama juttu...  yhdet lapaset sai purkutuomion. Valmistuneiden listalle sain kuitenkin yhden neuleen, kun sain pääteltyä langat kuopuksen toiseen Aviatrixiin (ravlink). (Yhden illan neulominen, kuuden viikon lankojen päättely). Alkuperäisissä suunnitelmissa se oli tarkoitettu syyslakiksi, mutta kelien puolesta olisi kelvannut juhannuslätsäksikin. Kuvaa lakista ei ole nyt tarjolla, koska malli oli "hieman" liikkuvainen. Kun sain kameran esille, oli poika jo lähes linssissä kiinni - ei siis paljon pipoa näkyvissä :-)

Kuvaa kuitenkin sukista, jotka ovat valmistuneet jo viime vuoden puolella, mutta saajalleen ne annettiin vasta lauantaina. Meni siis kälylle kolmikyppislahjan osana (samaan perheeseen toisten kurpitsojen kanssa). Juhlia juhlittiin mökillä meren rannassa - 13 astetta lämmintä, tuulta ja sadetta - sukat oli tarpeeseen.

1246879290_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli: Pumpkins (ravlink)

Lanka: Gjestal Maija, yht. 98g

Puikot: 2,5mm

On tähän hilaisuuteen vaikuttaneet muutkin asiat, kuin vain saamattomuus.

- Parin viikon ajan helle sai aikaan totaali nuukahduksen. Ei saisi valittaa lämpimistä keleistä, mutta teen sen kuitenkin ;-) En oikeasti ymmärrä, miten olen joskus voinut kovillakin helteillä pitää pesiskouluja koko päivän, pyöräillen kentältä toiselle ja illalla vielä olla pesistreeneissä tai pelaamassa... Nyt jo yksi hellepäivä vie voimat :-(

- Mattojen pesu ja siitä seurannut lihasjumi

- Arjen pyörittäminen

- Ristipistojen teko :-)

- Uimaprunnin täyttö ja tyhjennys sinilevän vuoksi. Aiheutti minulle lisää sitä arjen pyöritystä...

Lupaan ja vannon, että kahden viikon sisällä ilmestyy ainakin kaksi uutta postausta liittyen niihin ristipistoihin ja toivottavasti myös yksi neuleaiheinen.