Kun päivitysvälit venähtävät jatkuvasti yli kuukauteen ja valmistuneita töitä ei silti blogiin tule esille, on aika pohtia sen blogin järkevyyttä. Alun perin perustin blogini, jotta sain jonnekin ylös tekemiäni töitä. Tämän kautta vasta tajusin, että oikeasti saan käsilläni jotain aikaiseksi. Nykyään neuleeni päivittyvät Ravelryyn ja ristipistot ovat keskittyneet Ristipistoilijat-yhteisön RR:iin.

Valmistakaan ei kyllä viime aikoina ole tullut... Oma vointi menee ylä- ja alamäkeä sellaista tahtia, ettei itse perässä pysy. Kuopuksen syntymän jälkeen fibromyalgia iski takavasemmalta kerralla ja kovaa uudestaan. Vasta viimeiset kolme viikkoa on ollut hyvää aikaa. Olen jaksanut siivota, ulkoilla ja nauttia elämästä. Pakkaset palauttivat maan pinnalle... Ihana ilma, kauniit maisemat, kovat kivut ja rätti-poikki-väsynyt olo. Onneksi noiden kolmen viikon aikana sain tehtyä suursiivouksen, organisoitua pitkälle 16 hengen joulupäivällisen, järjestettyä kuopuksen 1-v synttärit ja nautittua siitä elämästä :-)

Kuvia on tullut räpsittyä paljon ja niistä onkin muokkautunut iso osa tämän vuoden joululahjoista. Mukavaahan se olisi onnistuneita neuleita, kauniita ristipistotöitä tai vaikka ihkulankoja kuvailla. Neuleita ei tunnut valmistuvan, ristipistoja en ole tehnyt lähes kahteen kuukauteen ja pistinpä itseni langanostolakkoonkin. Ensi vuonna Tampereen messuilta sitten vasta ostan lisää, jos sinne pääsen.

Nyt olenkin päättänyt laittaa blogin tauolle. Tauon pituudesta ei ole mitään hajua. Saattaa olla, että jo tammikuussa iskee neulekärpänen ja töitä valmistuu liukuhihnalta, mutta saattaa olla, että blogi jää vain muistoihin. Tämän päätöksen teen vain ja ainoastaan itsekkäistä syistä; perfektionistina ja kaikesta stressaavana on parempi pistää selkeä stoppi tälle hommalle, jottei tarvitse stressata :-)

Hyvää Joulua, vuotta 2010, jatkoa ym. ym.!

Käyn kyllä lukemassa muiden blogeja ja satunnaisesti kommentoimassakin.

Pirre