Lennun ristipistovaihtossa tuli tänään paketti Eijalta. Eijan ihka ensimmäinen vaihto ikinä. Paketin sisältö veti sanattomaksi. Kaksi syksyistä biscornua sekä kukkia ja nauhoja askarteluun. Mahtava. Ihana. Minun näköiseni. Upean värinen. Antaa kuvien puhua puolestaan (saat Eija käyttää kuvia omaan tarkoitukseen):

KIITOS EIJA! Ihana piristtys tautiseen viikkoon. Esikoinen viikonlopusta asti flunssassa ja kohta lähdetään lääkäriin korvakivun vuoksi. Keskimmäinen toista päivää kotona flunssailemassa, mutta päässee huomenna taas kouluun. Itsellä jumpasta, venyttelystä ja lämpimistä kauratyynyistä huolimatta päänsärky iskee väkisin päälle. Kukakohan varais mulle sen lääkäriajan, jota lääkäri suositteli varaamaan, kunhan olen pitänyt kuukauden päänsärkypäiväkirjaa? Sitä on meinaan pidetty kohta jo kaksi kuukautta...

Neuleita olis blogattavana iso pino, mutta aika ei riitä. Kuopus käyttää kaiken hereilläoloajan kiipeilemiseen ja yhdeksän kuukauden iässä ei meno ole oikein tukevaa vielä. Vieressä pitää siis ola koko ajan. Hänen päiväuniensa ajan yritän yleensä itse lepäillä. Kirjoittelen niistä neuleista kunhan ehdin.

Pirjolle tätä kautta viestiä: Katselen sen lehden jossain vaiheessa esille ja tarkistan onko jotain sellaista, jonka haluaisin pistellä. Muuten pistän mielelläni kiertoon.