Nyt on iskenyt joku kamala vaivaamus tökkimys... Neuleet ei edisty. Tai edistyy, muttei niistä tule sellaisia kuin haluaisin. Eilinen Havaiji-viritelmä päätyi roskikseen. Kyllä. Roskikseen, kun en edes jaksanut purkaa. Lankvarastossani on kokonaisia keriä vain puuvillaisia, tekokuituja ja efekti-lankoja. Ja muutama kerä Maijaa. Niistä olen suunnitellut pojalle slipoveria, mutta sopivat pyöröt puuttuu.

Ehkä auttaisi, jos taas pitkästä aikaa nukkuis edes yhden yön kunnolla. Kummasti ne asiat sujuu helpommin, kun on pirteä. Ei tarvitsisi lasten kanssa tapella joka asiasta, viitsisi järjestää nää paperivuoret tästä koneen vierestä ja muutenkin olis parempi mieli. Sitä siis odotellessa...

Tilasin Sinellistä laukun kahvoja. Paljon halvempia kuin Novitalla ja sai muutakin tilailtua samalla :-) Ehkä sitten, kun ne saapuu, niin sais kaks Malibu kerää kulutettua pois kuleksimasta. Kummipoika on mahdollisesti vanhempineen tulossa sunnuntaina kyläilemään ja se pipo puuttuu edelleen. Yksi tumppu on tehtynä, mutta sekin odottaa kaveria.

Yahoon ristipistolistan ystävänpäiväswappiin tekaisin Biscornun Violariumin ohjeilla.

395555.jpg

Kuvion kehittelinomasta päästä ja lankana joku varastoistani löytynyt liukuvärjätty. Halkaisijaltaan biscornu oli noin 5cm. Sitä voi käyttää saksikoristeena tai vaikka avaimenperänä.

Eilen sain leikkiä sähkömiestäkin. Olohuoneeseen ei tullut valoja eikä telkkariakaan saanut päälle. Sulake mennyt, muttei mistää sulakkeesta näkynyt kanta olevan pois. Ei kuin kokeilemaan. Ai mitkä merkinnät, että tietäis mistä tulee sähkö mihinkin? Ei tuolla sellaisia ole kuin muutaman sulakkeen alla. Siinä kokeillessani prätkähti toinenkin sulake - se minkä takaa tulee virta tälle koneelle. Onneks ei mitään suurempaa vahinkoa tullut, vaikka kone päällä olikin. Sain kuitenkin molemmat sulakkeet vaihdettua lopulta onnistuneesti. Pitäisköhän suunnitella alan vaihtoa? :-)

Tulipahan vuodatettua, mutta nyt on mentävä ruuanlaitto puuhiin. Jospa se tästä taas hiukan helpottais.