Ihan ensiksi kiitos kaikille kommenteista. Ne lämmittävät mieltä erittäin paljon. Oma kommentointi jää valitettavan vähälle, mutta monissa blogeissa käyn ihastelmassa upeita tuotoksia.

Neuleet oli täysin tauolla toukokuulta lähes elokuun puoleen väliin asti. Viime aikoina puikot on sitten laulaneetkin paljon. Maha-asukki pitää erityisesti sukkpuikoista, jotka kilisee... Onhan noita töitä valmistunutkin, mutta paljon on uusia aloitettu. Asiaa ei helpota yhtään se, että helmikuussa aloittamani langanostolakko päättyi edellisviikolla... Seuraavassa kuvassa parhaita päältä:

1887766.jpg

Villamokasta ihania värejä Mokkasukkaa, Kestovaippakaupasta Utiku Perendalen merinovillaa ja Secret Woolilta Artyarnsin Supermerinoa ja Lornas Laces Sheperd Sock-lankaa. Live-elämässä minut tuntevat ehkä hieraisevat silmiään. Nuo värit? Mihin on jäänyt metsän vihreä, beige ja ruskea? Nyt vaan halusin syksyn väriloistoa myös puikoille. Langoista tulee jotain ihanaa itselle ja muutamia lahjoja. Taustana oleva kangas on ohutta taftia ja siitä tulee itselle juhlapaita. Haluaisin jo kovin ompelemaan, mutta pitää ensin päästä eroon rantapallosta navan alla. Puolijoukkuetelttaa muistuttava juhlapaita ei ole siis suunnitelmissa.

Aikaisemmin esitettyyn arvoitukseen vastaus: keinutuoli ja parketti ei sovi yhteen, joten keinutuolin alla on ollut paku villalankainen matto. Kun siihen jalaksen ja lattian väliin tiputtaa 3,5mm sukkapuikon, on tuloksena erittäin mutkalla oleva puikko. Asiaa neulojan kannalta helpottaa se onnekas asia, että jostain kumman syystä ko. kokoisia sukkapuikkoja seitsemän kappaletta.