Niin se mieskin on sitten kotitutunut Amerikan reissultaan. Poikien kanssa viikko kotona sujui kohtalaisesti, mitä nyt olen määrättynä lepoon ja mm. siivouskielto päällä. Ristipistoja on tullut tehtyä aika paljon, kun aikaa olen viettänyt pääasiassa sohvalla tai keinutuolissa istuen. Toivottavasti lepomääräys puretaan edes jossain vaiheessa ennen marraskuuta. Siivouskiellon saa kyllä pitää päällä :-)

Mutta asiaan... Mies siis palasi reissultaan ja mukana tuli hiukan tuliaisia. Olivat poikenneet Joanniin. Etukäteen vinkkasin hänelle esim. ristipistolankojen olemattomasta hinnasta USA:ssa verrattuna Suomen hintoihin. Vitsinä heitin myös, että jossei osaa valita tuotavien lankojen väriä, niin saa tuoda vaikka kaikki... Ostoskoriin oli päätynyt Dimensionin Waterlily Blossoms-kitti, jossa on valmiiksi painettu kangas.

1643777.jpg

Tämän tyyppinen pistely onkin ihan uutta minulle. Kankaassa on siis ruksit pistojen kohdalla valmiiksi.

1643779.jpg

Sitten sain hieman lankoja.

1643780.jpg

Ja vielä hiukan enemmän.

1643781.jpg

Mies oli telineistä ottanut yhden tokan jokaisesta "tapista". Kuvissa langat ovat numerojärjestykseen laitettuna. Ihan kaikkia värejä ei ollut ja joitakin oli kaksi samaa. Kaupassa langat oli pitänyt yksitellen laittaa kassakoneelle, joten nämä 447 tokkaa ja kitti saivat aikaiseksi lähes neljä metriä pitkän kassakuitin... Ja niistä hinnoista. Kaikki ostokset tulivat maksamaan yhteensä alle 150 dollaria.

Nyt on edessä vain yksi ongelma: mihin minä nuo langat laitan. En usko, että perhe suostuu niitä tuossa sohvalla ja lattialla kovin kauaa katselemaan. Miten muilla pistelijöillä langat on säilössä ja mistä olette säilytysratkaisunne ostaneet/hankkineet?