Edit. Sain lisättyä listan ristipistolehdistä/malleista/kirjoista tuonne Sivuihin. Toivelistaa ehkä ensi viikolla...

Tämä postaus tulee sisältämään asiaa aivan laidasta laitaan... Ilmoittauduin mukaan kevätvaihtoon. Ystäväni olikin jo kommenteissa kysellyt omistamieni lehtien, mallien ja kirjojen perään. Lista on tekeillä ja pitäisi olla valmis tänään tai huomenna. Maltathan odottaa vielä hetken. Itsekin kävin jo kurkkimassa ystäväni blogia ja pientä tilausta saattaa maailmalle lähteä jo tänään, jos siinä samalla vaikka itsellekin jotain...

Eilen oli pienimuotoinen neuletapaaminen meillä. Kiitos seurasta Outi, Maija ja Taru. Täällä odotellaan jo seuraavaa kertaa. Itse neuloin eilen "paniikkisukkia". Niiden piti valmistuman hyvissä ajoin, mutta liukastelu viikonloppuna aiheutti kolmen päivän neuletauon ja toinen sukka piti saada vuorokaudessa valmiiksi. Eihän siinä mitään, jos saisi keskittyä vain neulomiseen, mutta lasten hoito ja siivoaminen veivät kummasti aikaa... Langanpäät sain kuitenkin pääteltyä eilen illalla Greyn anatomian jälkeen. Miehen piti postittaa sukat tänään - paino siis sanalla piti. Paketti on edelleen tuvan lipaston päällä. Paketti saapunee siis Pohjanmaalle vasta maanantaina tai tiistaina.

Esikoisen pikku yskä on yön aikana yltynyt aika rajuksi flunssaksi. Nyt toivotaan sormet ja varpaat ristissä, että me muut pysyisimme terveinä. Sunnuntaina olisi siskonpojan rippijuhlat ja olisi mukavaa päästä käymään Turussa piiiitkästä aikaa.

Kuopus nukahti, joten nyt lähden penkomaan niitä ristipistojuttuja listaksi asti. Pahoittelen siis mahdollisia haamuiluja.

Loppuun vielä kuva kaapista, jonka sisässä meidän sähkömittari parhaillaankin raksuttaa. Ei ehkä ihan heti päältäpäin uskoisi.