Täällä on valitettavasti siirrytty käsitöiden osalta sinne hys-hys-linjalle. Sen verran voin paljastaa, että 7-veljestä Kantri kerä on jo kulutettu ja jotain muuta on menossa. Salaisuuksien verkkoa voidaan sen verran avata, että Maarit on saanut paketin, jonka arvontavoiton kunniaksi hänelle postitin. Niin, enhän minä sitä muistanut kuvata, mutta Malibua, Kitten Mohairia ja paksua villalankaa kera MagicTowelin sinne matkusti.

Maarit puolestaan muisti minua Nice Matters Awardsilla. Kiitos siitä. Se olisi tarkoitus antaa eteenpäin sellaisille bloggaajille, joilta kokee saavansa jotain positiivista, kuten ideoita tai muuten vain hyvää mieltä. Annan sen kaikille niille, joiden blogeja käyn lukemassa. En osaa (halua) nostaa sieltä ketään muiden ylitse ja kaikista saan jotain positiivista, enhän niitä muuten lukisi.

848129.jpg

Tämä alkusyksy on kahden pojan kotiäidille suhteellisen helppoa aikaa. Puimuri pörrää lähipelloilla, joten pojat viihtyvät silmät kiiluen pellon laidalla. Pitää ne välillä syömään hakea ja silloin tällöin tarkistaa, etteivät ole saaneet päähänsä mitään luvatonta. Saan siis rauhassa lepäillä ja keräillä jonnekkin hukattuja voimia. Jos on näkynyt minulle korvamerkittyä energiaa liikkeellä, niin palauttakaa ystävällisesti tänne. Huomiseksi olisin saanut vapaapäivän, eli olisin ihan yksin saanut ähteä ostoksille ja kirppareita kiertämään. Taitaa jäädä haaveeksi ja käytän sen vapaapäivän nukkumiseen.