Kun noita lankoja on kertynyt nurkkiin kiusaksi asti (ainakin siivouspäiviä ajatellen) ja sukkien neulominen on rentouttavaa, päätin tehdä tänä vuonna sukkia myös muille lahjaksi. Tavoitteena on sukittaa miehen sisarukset ja vanhemmat perheineen tänä vuonna ja ensi vuonna oman puolen lähisuku. Ai miksi jakaa kahdelle vuodelle? Tänä vuonna lahjasukkia pitäisi valmistua 16 paria ja ensi vuonnakin vielä 12 paria. Ekat sukat valmistuivat ajallaan, mutta jo vuoden toiset sukat on myöhässä. Tai no... Kyydin perille ne saavat huomenna, joten ehtihän ne ihan hyvin. Maalis-huhtikuun aikana pitäisi tehdäkin sitten jo kuudet sukat. Onkohan sukkien neulominen sitten enää rentouttavaa?

Malli: Jussi-sukat omasta päästä, koko 39

Lanka: Novitan Nalle 84g ja Gjestalin Maija 28g

Puikot: 2mm

Aika tiivistä neulosta tuli, mutta jos kestäisi sitten kulutusta paremmin. Toinen valmistunut työ on sitten omaan perheeseen. Neuleosuus valmistui päivässä, mutta nappi uupui viikon... Isompi lakki pääsee puikoille hyvin pian. Malli on ihanan koukuttava ja valmistuu erittäin nopeasti.

Malli: Aviatrix (ravlink), koko 0-6kk

Lanka: Rellana Merino plus 24g

Puikot: 4,5mm

Keskeneräisiä on tällä hetkellä vain kolme, mutta illalla varmaan jo neljä. Yhdet sukat aion laittaa alulle mahdollisimman pian...

Ristipistomaailmassani on hieman mustia pilviä. Ystävänpäivä-MailArtini ei ole saapunut perille :-( Matkassa se on ollut nyt 22 päivää... Viikon vielä odottelen ja sitten laitan korvaavan MA:n työn alle. Piristystä toi kuitenkin Lennulta bonggaamani tieto The Stitchers' Villagesta. Minä olen jo mukana :-)