Ensimmäiseksi niitä hyviä uutisia :-) Verikokeissa reuma-arvot eivät olleet koholla. Mystinen tulehdus on ratkaisematta, mutta kipu on jäljellä. Lisää tutkimuksia jatkossa... Voihan se vieläkin olla reumaa, muttei ainakaan sitä aggressiivisempaa muotoa.

Käsityöt täällä etenee pikku hiljaa. Tennessee-takki lepäilee olohuoneen pöydällä ja odottelee, että joku neuloisi sen takakappaleen valmiiksi ja aloittaisi hihoja (etukappaleethan tein ensimmäiseksi). Hihoja on kyllä puikoilla parhaillaankin, mutta ne on Isoveljestä tehtävään huppariin, josta puuttuu noiden keskeneräisten hihojen lisäksi huppu. Ristipistoja olen pistellyt muutamia. Se vain ottaa aika paljon sormien päälle ja iltaisin ei oikein tahdo nähdä mitä pitäisi pistellä. Askartelun ihanassa maailmassa pitäisi seuraavaksi tehdä yksi tilaustyö. Se vain vaatii useita 3D-kuvia ja sormet ei oikein tykkää leikkelystä. Viikonlopun aikana se on kuitenkin saatava valmiiksi, jotta ehdin sen tilaajalle toimittaa ennen määräpäivää.

Kummasti sitä ihminen itselleen saa stressiä ja kiirettä aiheutetuksi. Tällä viikolla nuo stressitekijät on osittain helpottaneet, mutta on tullut myös uusia tilalle... Nyt pitää lähteä helpottamaan edes yhtä tekijää ja sukeltaa sisätautien ihmeelliseen maailmaan.