Edit. Onni ei kääntynyt. Hammashoitajalle aika 13.00 ja 13.10 koko talosta sähköt poikki. Jäi siis hoidot "hieman" kesken. lunta on maassa jo hyvinkin 20 senttiä ja lisää tupruttaa - lapsilla ainakin on hauskaa.

Lunta tulvilaan on raikas talvi sää... Yöllä oli sadellut hiukan, mutta nyt kodinhoitohuoneen ikkunasta ulos kurkkiessani huomasin valkoisten hiutaleiden putoilevan maahan. Onneksi mies vaihtoi eilen illalla talvirenkaat mun menopeliini. Eilen kävin vielä koulussa kesärenkailla, vaikka aamulla lunta olikin maassa. Onneksi selvisin ehjin nahoin kotiin. Olen yleensä varsinainen vahinkomagneetti, mutta nyt on ilmeisesti onni kääntynyt ;-)

Käsityörintamalla on valmistunut vain iltapuvun selkämykseen tuleva kirjailu. Kuvaa yritin ottaa, mutta hopeinen kirjailu mustalla kankaalla ei ole hyvä kuvauksen kohde ilman kunnollista päivänvaloa. Kuvaa siitä siis joskus paremmassa valaistuksessa, ehkä valmiissa vaatteessa. Lopullinen versio kirjailusta oli se kuudes versio. Tein siis kuvion, purin, tein uuden, purin jne. Mikään ei oikein miellyttänyt silmää. Tavoitteena oli joku hieno klassinen ornamenttikuvio, mutta kukkaköynnökseen päädyin.

Blogissani on kävijöitä tasaiseen tahtiin, osa blogilistan kautta, osa googlesta ja muut jostain muualta. Mielenkiintoinen on lista, millaisilla sanoilla sivuilleni on löydetty...

¤ joulukortti malleja

¤ jolukortti lanka

¤ hiphop lanka

¤ villasukkien neulonta ohjeita

¤ 3d askartelu

¤ lasityöt

¤ neulo villasukat

¤ iris folding

¤ villatakki 70-luvun malli

Varsinkin tuo viimeinen hieman mietityttää. Itse ainakaan en juuri nyt muista, että olisin mitään 70-luvusta kirjoitellut... Toivottavasti olette löytäneet kuitenkin sen, mitä olette hakeneet. Tervetuloa uudelleen :-)

HYVÄÄ HALLOWEENIA!