Normaalisti olen neulonut tai virkannut tekeleitä, joiden on tarkoitus lämmittää. Eilen virkkasin asioita, joiden on tarkoitus pitää lämpö kaukana.

417772.jpg

Ruskean patalapun virkkasin Huopasesta, jota kului 30 gramma. Pannunaluseen kului valkoista ja ruskeaa Huopasta yhteensä 50 grammaa. Se joutunee vielä uudelleen pyörimään koneeseen, koska huopumistulokseen en ole aivan tyytyväinen. Tuo päällä oleva väriläiskä on tropiikkitäkkiin menossa oleva tilkku, johon jämälankoja kului huimat 6 grammaa.

Sain eilen myös valmiiksi kälyn Leskenlehti-huivin - taas kerran. Alunperin kaulahuiviksi valmistuneeseen huiviin toivottiin parin kuukauden käytön jälkeen lisää mittaa, jotta sitä voisi käyttää juhlahuivina. Oltuaan viime yön pingotuksessa, kurottaa huivi noin 250 cm pituuteen ja leveyttäkin on noin 40cm. Toivottavasti kelpaa :-) Kitten mohairia jäi hurjat 2 grammaa.

Tänään ja huomenna ehtisi vielä ahkeroida lankahamstereihin jotain pientä... Pitänee katsoa valmistuisiko joki keskeneräisistä, aloittaisiko uutta vai kaivaisiko tammikuussa aloitetun neuletakin Tenneseestä taas työn alle.