Eli ristipistosta laittamaani reklamaatioon oli reagoitu. Iltapäivällä oli tullut sähköpostia, että laittavat uutta kangasta tulemaan. Eihän se tuon työn ongelmaa ratkaise, mutta kerrankin olen tehnyt asian eteen jotain. Yleensä jurputan asioista vain itsekseni...

Edellisen postauksen villalangasta ei tulekaan huivia vaan rytmilapaset. Toinen on jo valmiina. Ehkä saan esiteltyä ne jo loppuviikon aikana. Nyt joku ehkä raapii päätään ja miettii, että miten harmaanruskeasta langasta saa rytmilapaset... Sehän ratkeaa sitten, kun esittelen ne ;-)

Hirveästi polttelisi uuden paidan aloittaminen. On vain yksi ongelma. Ei ole lankaa :-( Tai onhan mulla lankoja lähes 7 kiloa, muttei mitään lankaa niin paljoa, että niistä paita tulisi. Suunnittelin jo yhdistäväni kaikkia sekaisin ja neulovani joka kerroksella eri langalla :-) Mies ehdotti oman kunnan ruokakauppaa, josta saisi ainakin Nallea, kun kerran on ysiin asti auki. Ehkä saa pidettyä poltteet kurissa huomiseen asti ja poikkeavani silloin lankakaupassa. Nämäkin kyllä houkuttelisivat. Verano vielä meni paljastamaan, että PayPalilla myös Visa Electron kelpaa... Olin autuaan tuuduttautunut siihen, ettei talosta löydy Visaa, joten ei tarvitse sen enempää kuolailla ulkomaan kauppojen lankoja.