Niin ne kaikki kevään juhlat on nyt vietetty meidän perheen osalta. Seuraavat juhlat, jotka järjestän muuten kuin perheen kesken on ristiäiset vuoden vaihteen tienoilla, jos kaikki menee jatkossakin hyvin. Meillä odotetaan marraskuuta ja tulevaa perheenlisää koko perheen voimin, eikä tämä neuloja edes haaveile käsityömessuista. Puikoille on pikku hiljaa eksynyt hahtuvaa muotoutuen vaipaahousuiksi sekä alpakkaa tarkoituksenaan päätyä neuletakiksi. Viikonlopun juhlahumussa mies ehti kuvailla myös valmistuneen neuleen päälläni.

1552792.jpg

1552794.jpg

Malli: Oma

Lanka: Novitan Tennessee 220 grammaa

Puikot ja koukku: 3,5mm

Taikajakkua aloitin jo viime kesänä jonkun lehden ohjeella. Työs hautui koko talven ja nyt tuli tarvee hartioiden lämmittäjälle juhliin. Ohjelehdestä ei ollut enää hajuakaan ja kuuden lehtikotelon sekä askarteluhuoneen ja olohuoneen lehtipinojen selaus ei tuottanut tuolosta. Viimeiset 30 senttiä neulottiin vanhan mallineuleen mukaan ja yhdistely ja reunojen virkkaus sitten sovellettiin omasta päästä.

Kuopuksen kerhoryhmässä jyllää parvorokko, joten nyt jännäillään tuleeko tartunta meille, olenko minä sen jo joskus sairastanut vai tuleeko se nyt. Tartunta raskausvaiheessa tietää lisää seurantaa äitiyspolilla, jossa jo nyt olen epilepsian vuoksi riskiraskausseurannassa. Taas kerran pitää vaan toivoa, että kaikki menisi parhain päin - lisää stressitekijöitä en enää kaipaa yhtään.