Tiiltä olin saanut ihanan tunnustuksen. Mukava kuulla, että jonkun mielestä minunkin blogillani on tarkoitus. Valitettavasti en jatka tunnustuksen eteenpäin jakoa yksittäisille blogeille, koska mielestäni jokaisella on tarkoituksensa. Enkä edes osaisi valita niiden monien kymmenten blogien joukosta, joita seurailen välillä aktiivisemmin ja välillä hieman passiivisemmin.

1471006.jpg

Tämän tunnustuksen annossa on säännöt / The rules for featuring blogs are :

1. Sinun tulee jakaa tämä tunnustus 5:lle blogille, jolla sitä ei vielä ole. / You have to nominate 5 blogs which havent has this avard before.

2. Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus. / Each of the blogs must have a purpose!

3. Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle. / The nominated blogs must make a link back to this page!

4. Tunnustuksen logon täytyy näkyä blogissa ja logosta on oltava linkki tähän blogiin. / The logo from the avard must be put on their blog and it must link back to this blog.

Lisää tunnstuksia seuraa, tällä kertaa ihan omasta suusta. Kevät väsymys on iskenyt tänne ja samalla on tullut myös käsityöplääh. Neuleet (se järkyttävä kasa kaikkia keskeneräisiä) etenee noin kolmella silmukalla/ilta. Valmiita saa siis odotella hiukan aikaa. Ristipistoja aloittelin eilen pitkän tauon jälkeen. Osallistun meinaan Lennun järjestämään saksikoristevaihtoon ja parin tiedot tipahti tännekin. Alku ei sujunut ihan kivuttomasti; useampi eri aloituskokeilu erilaisilla kankailla ja langoilla, mutta nyt se on jo edistynytkin hieman. Viikonloppuna edistyy toivottavasti lisää, kun pojat lähtevät äitini kanssa Turkuun ja sieltä laivalle. Mieskin on lupaillut tekevänsä metsähommia aika paljon, joten omaa rauhaa riittää. No lupasi se vähän hemmotellakin...

Jotain hyvää tuossa plääh-olotilassa neuleita kohtaan: langat eivät ole kuitenkaan lisääntyneet täällä lainkaan pääsiäisen jälkeen. Sitä ennen piti hakea pari kerää hapsulankaa kissan häntiä varten. Kaksi häntää ja korvat valmistuivat pääsiäiseksi ja lankaa jäi, joten pidempää häntää on tulossa. Tiedä vaikka joskus pääsisi itsekin johonkin naamiaisiin osallistumaan.

1471025.jpg

Kaksi häntää ja kahdet korvat omalla mallilla.

Lanka: SandnesGarnin Funny ja Novitan Nallea korviin